Q-Santa-Run

Voor de twee keer op rij organiseert Q-Music op vrijdag 19 december de Q-Santa-Run. De loop, met duizenden Kerstmannen, over 5 km start om 16.20 uur aan de voet van de Erasmusbrug in Rotterdam. Het startschot wordt gegeven door Hans Klok. Als er dan nog maar een Kerstman overblijft voor een weekje later!

Ik heb zelf niet zoveel met dit evenement. Ik hoef dus niet persé mee te lopen. Gelet op het tijdstip, andere verplichtingen en omdat ik een dag later in Linschoten loop, doe ik dus niet mee.

Naast de live-uitzending van Q-music zijn er optredens van Nikki en Miss Montreal. Voor 10 euro krijg je een Q-santa-suit en mag je meerennen. Je kunt je nog inschrijven. Vorig jaar heb ik foto’s van de run gemaakt. Op de site van Q-music staat een filmpje.

Het parcours is ongewijzigd gebleven. Via de Erasmusbrug, langs de Kop van Zuid, rondje Noordereiland en over de Willemsbrug weer terug naar de Boompjes.

19 gedachten over “Q-Santa-Run

  1. Het is leuk om er aan deel te nemen, maar het tijdstip is natuurlijk bagger, net rond de spits en parkeerruimte zal schaars zijn. Mits je misschien parkeer op Kralingsezoom.
    Sla over denk ik, pak hier wel een 15 km.

  2. Hey, heb rendierpak op de kop weten te tikken. Wat dacht je ,jij en ik. Jij als achterkant en ik als voorkant. Leuk idee ?
    Die slee ritselen we ook nog wel 😉

  3. Vorig jaar heb ik ook meegedaan.Gewoon en gek evenement, heeft natuurlijk niet zo heel veel met lopen te maken. Dit jaar is het parcours inderdaad hetzelfde, meen echter dat de start nu op de brug zelf is. De start is ook al om 16:15 vroeger dus dan vorig jaar. Vorig jaar gelachen om alle jeugd die als de brandweer van start gingen en na de Erasmus al moesten wandelen. Op het Noordereiland zag ik alleen nog maar “oude rotten” om mij heen.

  4. Hé, wij hebben die in België ook, deze gaat dan door in Antwerpen. Ik pas wel, anders moet ik weer een babysit zoeken. Maar veel plezier gewenst!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.