Herstel

Wat doe je na een marathon. Juist!! Herstellen. Je gereed maken voor de volgende training. En wat deden wij. Maandag vertrokken Gudy en ik naar Weert. Naar het vakantiepark Weerterberg. Heel iets anders dan Burma, maar een mooie lokatie om te herstellen. Misschien weten jullie het nog. Dit midweekje heb ik destijds gewonnen bij Radio Rijnmond.
Ik zit hier dus voor niks nakkes nada de kachel lekker op te stoken (Wat nou klimaattop …….. ).

Maandag arriveerden we in het park. Wat deed ik voor het herstel? zwemmen. De benen bewegen zonder ze te belasten. De sterke fontein tegen je spieren laten slaan. Dat voelde goed.

Dinsdag was het prachtig weer. Lekker fris en een mooi zonnetje. Wat deed ik voor het herstel? 2 uur wandelen op de hei. Muts op, dikke jas en handschoenen aan. En na afloop warme chocolademelk (ook voor het herstel) met slagroom en uiteraard Limburgse vlaai. Op de hei kwamen we twee hertjes tegen. Helaas, geen camera.

Woensdag werkte ik verder aan het herstel. Dit keer werd het de sauna in Born: Thermen Born. Een mooi complex waar het goed toeven is. Koud en warm werden afgewisseld. Ook in het restaurant ;-). Ontspanning. Boekje (lees Runner’s World) mee. Oh ja. Ik zat te googlen in het huisje (voor 19,50 euro heb ik heel de week draadloos verbinding), zag ik dat het tweede toegangsbewijs gratis verkrijgbaar was via tweedekaartjegratis.nl. Zo geregeld. Bewijsje opvragen…. en dan printen. Uh.. printen. Die ontbrak nog net. Oplossing: Mail met bewijsje doorgestuurd naar de sauna. Uitgelegd en mijn komst aangekondigd. Bij de balie verwees ik naar de pc. En ja hoor, hij was binnen. Printen en hupsekee 23,50 euro uitgespaard.

Donderdag werkte ik verder aan het herstel. Dit keer met de hardloopschoenen aan. Je kunt hierboven zien hoe mooi de omgeving bij het park is. Er werd een half uurtje gelopen. Heel rustig. Alles voelde prima aan. Als ik klaar ben met dit bericht, vertrekken we naar Roermond. Het oude centrum is daar gezellig en ook de outlet is leuk om te bekijken.

linschotenloopMorgen weer naar huis en zaterdag de Linschotenloop. Ik loop de 10 km. Bewust gekozen voor deze afstand. Zes dagen na de marathon lijkt me dat wel verstandig. Heel webloggend Nederland (en half België) komt naar Linschoten. Dat wordt dus leuk en gezellig. Fijne dag iedereen.

20 gedachten over “Herstel

 1. Toch zijn de linkjes niet altijd goed want kwam al snel bij Martine terecht!!! Oke kom weer graag terug op jou blogje.
  Heerlijk zo’n short stay vakantie. Zie je morgen Hans.

 2. Dat is nog eens fijn herstellen…
  Vooral de Nike store en Adidas shop in Roermond. Altijd fijn om een bezoekje te brengen….
  Wel P.R. Tompoezen gemist….

 3. Dat heb je mooi geregeld, een weekje weg na de marathon. Of was het puur toeval? Wat het ook is, volgens mij heb(ben) j(ullie)ij er genoten van dit weekje weg. Zeker wat het weer betreft had je niet mooier kunnen treffen.

 4. Geweldig genoten zo t zien. Was ook prima weekje zo op de weerterberger hei. Ik ga je morgen in Linschoten zien. Proberen je pupl weer wat sneller te krijgen. Wat moet ze van jou gaan lopen ?

 5. Ik woon zelf in weert en loop dan ook regelmatig over de hei bij het vakantiepark. Je kunt er mooie maar ook zware rondes maken. Op de tankbaan zijn er veel diepe sporen waarin het zwaar lopen is!

 6. Dat is nog eens lekker herstellen en genieten op de hei…………en 2de kaartje gratis dat kennen Patries en ik ook;-).

 7. Jullie hebben een mooi en relaxte omgeving gekozen om te herstellen.
  Het kan niet anders zijn dan dat je zaterdag fris en fruitig aan de start verschijnt.

 8. wow, jij geniet er echt van he? eerst een mooie marathon, dan even lekker naar Weert, de sauna in en zaterdag feestje in Linschoten! Je bent een topper! tot zaterdag Hans. Feest je mee bij John & Ans?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.